Sponsoren

nieuwe logo a en k b3
Heeft u iets te vieren of zomaar zin in een feest dan hebben wij daar de benodigde artikelen voor. Wij hebben een groot scala aan huurartikelen voor elke party. Ons motto: een feest of evenement hoeft niet onbetaalbaar te zijn.Naast de verhuur van van partygoederen bent u bij ons ook op het juiste adres voor de verzorging van complete feesten en evenementen zoals verjaardagsfeesten, bruiloften, recepties, personeelsfeesten, een jubileum maar ook voor een koffietafel bij een crematie kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, sportief evenement, themafeest, het boeken van een artiest of band, om tien of honderden personen, wij verzorgen het graag en goed voor u. Met onze pagode- en partytenten komen we bij uw thuis, bij uw bedrijf of we gaan gezamenlijk op zoek naar een geschikte locatie. Die locatie kunnen wij gezellig aankleden.Naast ons motto hebben wij SERVICE, KWALITEIT EN EERLIJKHEID ook hoog in het vaandel staan. Wij vinden dat ieder feest een hoogtepunt moet zijn en willen daar graag onze bijdrage aan leveren. Zo kunt u bij ons al terecht voor een compleet verzorgd feest vanaf € 18,50 per persoon. Wilt u een compleet feest in een luxe pagodetent dan kan dit al vanaf € 22,75 per persoon.Voor meer informatie zie www.aenkverhuur.nl of bel met 055-5217237 of 06-24253796.

 

                                                                           logo

>Wij heten U van Harte welkom in onze Lunchroom. Wij kiezen al onze producten steeds weer heel bewust, zo is ons hele assortiment brood en gebak geheel biologisch. En kiezen wij waar mogelijk voor streekproducten en het liefst Fairtrade. Ons motto is Eerlijk = Heerlijk Biologisch is de manier om lekker en divers eten te maken met respect voor de natuur en zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Onze koffiebonen Thee en flesjes water zijn Fairtrade en biologisch. Hiervoor kiezen wij heel bewust voor het Earth Concept: You never drink alone:

Wist u dat wij ook biologische gluten vrij brood serveren en u ook een cappuccino met sojamelk bij ons kunt bestellen. Alle koffie zijn ook in decafé te bestellen.

Studenten kunnen bij ons op vertoon van hun schoolpas lunchen voor € 4,50.

Nu al een grote hit is onze dagelijks verse vegatarische soep. Hiervoor geldt OP= OP.

We hopen u snel te mogen begroeten in onze lunchroom. Groetjes Gina en Patrick Spruit.
www.tastyapeldoorn.nl />

Logo Kugel

  • De apparatuur wordt door u gehaald en gebracht, u sluit deze dan zelf aan.
  • U kiest voor installatie van de apparatuur, de apparatuur wordt dan vervoerd en op een correcte manier aangesloten, de bediening heeft u zelf in handen.
  • Volledige bediening inclusief transport biedt u veel vrijheid en mogelijkheden omdat de apparatuur optimaal benut word, het vrijwaart u ook van eventuele problemen wegens onoordeelkundig gebruik.

logo fem
FEM Beveiliging. Een nieuwe naam in beveiliging maar met een schat aan
ervaring in met name evenementen- en objectbeveiliging. Onze kracht is onze
flexibiliteit: geen object of evenement is hetzelfde en de beveiliging
daarvan dus ook niet. FEM Beveiliging weet dat en biedt daarom beveiliging
op maat. Conform uw wensen en verwachtingen, zonder daarbij uw bezoekers of
relaties uit het oog te verliezen. Met een scherp oog voor detail stellen
wij samen met u een beveiligingsplan op maat op. Dat is FEM Beveiliging en
dat mag u van ons verwachten.

 

 

vossystemen

Vos Noodstroom Systemen is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van tijdelijke stroomvoorzieningen. Met onze jarenlange ervaring en de klantgerichte manier van denken en werken, komen wij samen met de klant altijd tot een passende oplossing voor elke stroomvoorziening.

Stroomvoorzieningen variëren van evenementen, TV-producties, festivals, stroomstoringen op het landelijk netwerk.

Vos Noodstroom Systemen werkt met het meest moderne en geluidsarme materieel, waardoor aan iedere wens tegemoet gekomen kan worden.

Onze website geeft u een korte indruk van Vos Noodstroom Systemen. Om een compleet beeld te krijgen willen wij graag persoonlijk een toelichting geven. U wilt een aggregaten huren? Neem dan direct contact met ons op.

Team Vos Noodstroom Systemen BV, Apeldoorn Telefoon: 055 – 542 1473