Geen categorie

Spring-Time op zoek naar (amateur)kunstenaars

admin

maart 4th, 2013

0 Comments

APELDOORN – Tijdens heoranjeparkt lentefeest Spring-time, dat op 6 en 7 april wordt gehouden in het oranjepark van Apeldoorn, kunnen (amateur)kunste- naars hun passie en hun kunstwerken tonen aan een zeer gevarieerd publiek. Wilt u naar buiten treden  met uw werk dan is dit een ideale gelegenheid.

Alle (amateurs)kunstenaars  kunnen hun werk, liefde en passie laten zien in het  prachtige, karakteristieke, oranjepark. Spring-time is een uitgelezen kans om een een breed publiek te bereiken. Tijdens het evenement is er ruimte voor muziek, theater, kunst,  markt, en demonstraties. Natuurlijk  wordt er ook aan de kinderen en de inwendige mens gedacht. Door dit brede programma zal er een zeer gevarieerd publiek aanwezig zijn. Dus volop kansen om uw werk onder de aandacht te brengen.

Alle kunstenaars (alleen of in een groep) kunnen zich gratis aanmelden voor het evenement. De organisatie stelt een droge plek beschikbaar. Op het evenement kunt u uw kunstwerken, nieuwe en oude projecten onder de aandacht brengen. Uw kunstwerken tentoonstellen, verkopen en in contact komen met nieuwe klanten of leden. Het park leent zich ook prima om ideeën op te doen en mogelijk krijgt u zelfs inspiratie om ter plekke een kunst werk te maken of af te maken. Doelstelling van de organisatie is om een zo zeer gevarieerd mogelijk publiek in aanraking te laten komen met kunst. Laat de bezoekers toe in uw wereld en laat zien hoe een kunstwerk ontstaat van het begin tot het eind. Voor meer informatie over Spring-time wat voor de eerste keer wordt gehouden op 6 en 7 april kunt u terecht op www.aenkevents.nl Via deze site of via info@aenkevents.nl kunt u zich aanmelden.

Comments are closed.