Springtime

photo

Springtime 14 mei 2016

  springtime 1

Spring-time 14 mei 2016 gratis toegang:

Aanvang : 13:00 uur
Einde      : 20:00 uur

Adres: Zuiderpark Apeldoorn

In het gezellige park in het midden van Apeldoorn Zuid wordt op 14 mei 2016 de 4e editie van Springtime gehouden. Normaliter vindt Springtime plaats op 5 mei maar inverband met De Giro DÍtalia die op 5 en 6 mei naar Apeldoorn komt hebben we besloten éénmalig de aansluiting te zoekn bij een ander evenement te weten het Brapop-festival. Springtime blijft echter zijn eigen gezicht houden.  Springtime is een sociaal multi cultureel lentefeest waar de vrolijkheid van af spat. Springtime betekent voorjaar.

Springtime is een sociaal multi cultureel evenement met daarbij veel muziek van onder andere: Meneer van Zanten, Back to the Future, Joyce Rising.  Naast het prachtige muziekprogramma is er een culturele markt, demonstraties en een groot kinderplein.

Op Springtime laten we vele culturen samengaan zodat de bezoekers in aanraking komt met verschillende landen (werelddelen) en de daarbij behorende gewoontes van muziek, dans, kunst, eten en godsdiensten.  De bezoeker kan ruiken zien en proeven van de vele culturen die ons land rijk is.

Het Park wordt zo aangekleed dat het één gezellig geheel. Tussen de kramen is er ruimte voor kunst muziek, dans en demonstraties.

Het kinderplein is ingericht met veel attracties zoals een draaimolen, bungee springen, supergroot springkussen, gold fever. Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten en kunt u  op verschillende plekken in het park de heerlijke specialiteiten uit verschillende landen proeven. Kortom een evenement waar je geweest moet zijn en waar voor iedereen wel wat te beleven is.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen meldt je dan nu aan op onze facebookpagina: of hou de website van www.brapop.nl in de gaten.

 

 

Springtime 2015 met o.a.:

flaviumrattle and frostThe_Doots_bandphoto_HR_2015Ben Heart john Denies

 

 

Springtime 2014 met o.a:

naamloosrapper dani

 

 

 945325_482312181849807_1159251658_n
Springtime 2013