Nieuws

Verhuurbedrijf A&K timmert met evenementen aan de weg

admin

februari 8th, 2013

0 Comments

 APELDOORN – Onder het motto ‘Omdat een feest niet onbetaalbaar hoeft te zijn’ timmert het jonge en dynamische Apeldoornse bedrijf A&K verhuur en evenementenverzorging al acht jaar flink aan de weg. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, sportief evenement, themafeest, het boeken van een artiest of band, om tien of honderden personen, A&K verzorgt het graag en goed voor u.

Het bedrijf rust in principe op twee stevige pijlers: de verhuur van een heel scala aan partygoederen en het organiseren van complete feesten en evenementen zoals Brapop.

Of het nu gaat om een partytent, ijscokar, meubilair, biertap, serviesgoed, Abraham/Sarah, springkussens, terrasheaters of verlichting, A&K heeft het allemaal in huis. En het mooie is dat de verhuurprijzen uiterst schappelijk zijn. A&K heeft zijn prijzen niet verhoogd en de btw-verhoging in oktober voor eigen rekening genomen. Bovendien weet u altijd van tevoren waar u in financiële zin aan toe bent, omdat alle prijzen inclusief btw op de site staan.

A&K is succesvol in wat het doet, maar dat neemt niet weg dat het bedrijf blijft investeren om u nog beter van dienst te zijn. Zo werden onlangs nog een biertapwagen en een spantent met een vloeroppervlakte van 588 m2 aangeschaft. Ook op het terrein van evenementen gaat A&K dit jaar stevig uitbreiden.

“Wij gaan dit jaar vier nieuwe evenementen lanceren die voortborduren op de succesvolle formule van Brapop. Op 6 en 7 april heeft het Oranjepark de primeur met Spring-time”, aldus directeur Ronald Amse van A&K. “Springtime wordt een lentefeest met muziek, theaterkunst en markt. Wil u deelnemen als standhouder, kunstenaar, muzikant of hobbyist, kijk dan voor meer informatie op www.aenkevents.nl. Tevens zijn we voor onze evenementen nog op zoek naar vrijwilligers die onze springkussens willen bemannen en waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de creatieve en feestelijke ideeën van A&K? Kijk dan op www. aenkverhuur.nl of neem contact op per telefoon: 055-5217237 of 06-24253796.”

Comments are closed.